Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τηλεσκοπική Στήλη

Uni-V

Τηλεσκοπική Στήλη Μινιμαλιστικό στιλ με κομψό τόνο, το "Uni-V" είναι μια τηλεσκοπική στήλη σχεδιασμένη για ιδιότητες με πανοραμική θέα. Κατασκευασμένο με αλουμίνιο που αναβαθμίζει την έλξη και τη σταθερότητα. Η διάσταση έχει καλή αναλογία, η εσωτερική του στήλη όχι μόνο έχει νόημα για περιστροφή 360 °, αλλά και καθιστά εφαρμόσιμη για εργονομική ρύθμιση ύψους. Με τους άνω μηχανικούς αρμούς του που εξασφαλίζουν εντελώς ελεύθερες κινήσεις για τη ρευστότητα κατά την παρατήρηση. Είτε εσωτερική είτε εξωτερική εγκατάσταση, ο σχεδιασμός του δημιουργεί ένα στυλ για μοντέρνα διακόσμηση.

Όνομα έργου : Uni-V, Όνομα σχεδιαστών : Jessie W. Fernandez, Όνομα πελάτη : VISIMAXI.

Uni-V Τηλεσκοπική Στήλη

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.