Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σκουλαρίκι

Night Light

Το Σκουλαρίκι Η ιδέα ενός κοσμήματος φωσφορίζοντος που ανάβει και λάμπει στο σκοτάδι εμπνεύστηκε στη βιοφωταύγεια των ψαριών της άβυσσας. Αυτά τα είδη ψαριών ζουν στα βάθη του ωκεανού και, ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι, καθίστανται ορατά και ελκυστικά στο αντίθετο φύλο μέσω της μυστηριώδους ικανότητάς τους να φωτίζονται. Με αυτό το εξαιρετικό έργο τέχνης, σκοπεύει να δώσει στις γυναίκες την ευκαιρία να λάμψουν ακόμη και τη νύχτα.

Όνομα έργου : Night Light, Όνομα σχεδιαστών : Gabriel Juliano, Όνομα πελάτη : Gabriel Juliano.

Night Light Το Σκουλαρίκι

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.