Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σκουλαρίκι

Night Light

Το Σκουλαρίκι Η ιδέα ενός κοσμήματος φωσφορίζοντος που ανάβει και λάμπει στο σκοτάδι εμπνεύστηκε στη βιοφωταύγεια των ψαριών της άβυσσας. Αυτά τα είδη ψαριών ζουν στα βάθη του ωκεανού και, ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι, καθίστανται ορατά και ελκυστικά στο αντίθετο φύλο μέσω της μυστηριώδους ικανότητάς τους να φωτίζονται. Με αυτό το εξαιρετικό έργο τέχνης, σκοπεύει να δώσει στις γυναίκες την ευκαιρία να λάμψουν ακόμη και τη νύχτα.

Όνομα έργου : Night Light, Όνομα σχεδιαστών : Gabriel Juliano, Όνομα πελάτη : Gabriel Juliano.

Night Light Το Σκουλαρίκι

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.