Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Συρταριέρα

Labyrinth

Συρταριέρα Ο Λαβύρινθος από τον ArteNemus είναι ένα συρταριέρα, του οποίου η αρχιτεκτονική εμφάνιση τονίζεται από το μονοπάτι του καπλαμά, που θυμίζει δρόμους σε μια πόλη. Η αξιοσημείωτη σύλληψη και ο μηχανισμός των συρταριών συμπληρώνουν το υποτιμημένο περίγραμμά του. Τα αντίθετα χρώματα του καπλαμά σφενδάμνου και του μαύρου έβενο, καθώς και η υψηλή ποιότητα χειροτεχνίας υπογραμμίζουν την αποκλειστική εμφάνιση του Λαβύρινθου.

Όνομα έργου : Labyrinth, Όνομα σχεδιαστών : Eckhard Beger, Όνομα πελάτη : ArteNemus.

Labyrinth Συρταριέρα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.