Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κασκόλ

Sirin and Alkonost - the Keepers of life

Κασκόλ Η αρχική σύνθεση των παραδοσιακών ρωσικών μυθολογικών εικόνων, Sirin και Alkonost, εκτυπώνεται σε 100% μεταξωτές κασκόλ (ορογραφία, 11 χρώματα). Ο Sirin ήταν προικισμένος με μαγικά χαρακτηριστικά προστατευτικής φύσης, ομορφιάς, ευτυχίας. Το Alkonost είναι το Bird of Dawn ελέγχει τον άνεμο και τον καιρό. "Στη Θάλασσα του Ωκεανού, στο νησί του Buyan, υπάρχει μια υγρή ισχυρή βελανιδιά". Από τα δύο πουλιά, χτίζοντας τη φωλιά τους στην βαλανιδιά, ξεκίνησε μια νέα ζωή στη Γη. Το δέντρο της ζωής έγινε σύμβολο της ζωής και , προστατεύοντας τα δύο πουλιά, ένα σύμβολο καλής, ευημερίας και οικογενειακής ευτυχίας.

Όνομα έργου : Sirin and Alkonost - the Keepers of life, Όνομα σχεδιαστών : Ekaterina Ezhova, Όνομα πελάτη : Katja Siegmar.

Sirin and Alkonost - the Keepers of life Κασκόλ

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.