Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Κατάλογος Γραφικών Τεχνών

Grafika ASP Krakow

Ο Κατάλογος Γραφικών Τεχνών Το άλμπουμ Jubilee γιορτάζει την 45η επέτειο της Σχολής Γραφικών Τεχνών στην Ακαδημία Καλών Τεχνών στην Κρακοβία. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα από τα κυριότερα σημεία του σχολείου: έργα τέχνης εκπαιδευτικών και μαθητών, αρχειακές φωτογραφίες, χρονοδιαγράμματα απασχόλησης των εκπαιδευτικών, χάρτες με κτίρια της ακαδημίας, δείκτης αποφοίτων. Ποιότητες: 3 διαφορετικά μέρη. 5 καλύμματα διπλωμένα στα μισά σαν χαρτοφύλακες παραδοσιακών χαρτονιών. έγχρωμοι και ανάγλυφοι τίτλοι σε καλύμματα που προκαλούν μεταλλική εκτύπωση μήτρας. σχεδιασμένα σκόπιμα σφάλματα εκτύπωσης. ραμμένη κολλημένη δέσμευση με ορατή σπονδυλική στήλη που καλύπτεται από ταινία της κοιλιάς.

Όνομα έργου : Grafika ASP Krakow, Όνομα σχεδιαστών : Aleksandra Toborowicz, Όνομα πελάτη : Faculty of Graphic Arts at the Jan Matejko Academy of Fine Arts in Cracow.

Grafika ASP Krakow Ο Κατάλογος Γραφικών Τεχνών

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.