Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα

Tekant

Καρέκλα Το Tekant είναι μια μοντέρνα καρέκλα λόγω των υλικών που κατασκευάζεται και του τρόπου λειτουργίας της δομής. Η ουσία του προέρχεται από τον γεωμετρικό συνδυασμό της στρατηγικής αναθεώρησης της δομής, που προκύπτει από ένα γεωμετρικό παιχνίδι τριγώνων, το οποίο κάνει το Tekant μια εξαιρετικά ανθεκτική καρέκλα. Η ταπετσαρία μεθακρυλικού περιλαμβάνεται για να εκφράσει ένα αίσθημα ελαφρότητας και μια οπτική καθαρότητα καθιστώντας τη δομή το κύριο στοιχείο της καρέκλας. Το Tekant μπορεί να παίξει με διαφορετικά χρώματα της δομής και της ταπετσαρίας μεθακρυλικού, ώστε να μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας συνδυασμό καρέκλας Tekant.

Όνομα έργου : Tekant, Όνομα σχεδιαστών : Sebastian Dominguez Enrich, Όνομα πελάτη : Dominguez Sanz + Enrich.

Tekant Καρέκλα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.