Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Τουαλέτα Σκύλων

PoLoo

Η Τουαλέτα Σκύλων Το PoLoo είναι μια αυτόματη τουαλέτα για να βοηθά τα σκυλιά να είναι ήσυχα, ακόμα και όταν ο καιρός είναι κακός. Το καλοκαίρι του 2008, κατά τη διάρκεια διακοπών ιστιοπλοΐας με τα 3 οικογενειακά σκυλιά, η Eliana Reggiori, μια εξειδικευμένη ναυτική, επινόησε το PoLoo. Με τη φίλη της, η Adnan Al Maleh σχεδίασε κάτι που θα βοηθήσει όχι μόνο την ποιότητα ζωής των σκύλων, αλλά και τη βελτίωση των ιδιοκτητών που είναι ηλικιωμένοι ή με ειδικές ανάγκες και δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τη χειμερινή περίοδο. Είναι αυτόματο, αποφεύγετε τη μυρωδιά και είναι εύκολο στη χρήση, στη μεταφορά, στον καθαρισμό και ιδανικό για όσους ζουν σε διαμερίσματα, για ιδιοκτήτες αυτοκινούμενων αυτοκινήτων και σκαφών, ξενοδοχείο και θέρετρα.

Όνομα έργου : PoLoo, Όνομα σχεδιαστών : Eliana Reggiori and Adnan Al Maleh, Όνομα πελάτη : PoLoo.

PoLoo Η Τουαλέτα Σκύλων

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.