Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα

La Chaise Impossible

Καρέκλα Ελκυστική καθαρή σχεδίαση. Το "The Impossible Chair" στέκεται μόνο σε δύο πόδια. Είναι ελαφρύ. 5 έως 10 κιλά Ακόμα ισχυρή για υποστήριξη έως 120 κιλά. Είναι απλό στην κατασκευή, όμορφο, στιβαρό, αιώνιο, ανοξείδωτο, χωρίς βίδες και χωρίς καρφιά. Είναι αρθρωτό για διάφορες θέσεις και διαφορετικές χρήσεις, ένα έργο τέχνης, είναι πετρώδες, είναι διασκεδαστικό, εντελώς ανακυκλώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον, κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο και σωλήνες αλουμινίου, σχεδιασμένο να διαρκεί για πάντα. (Η δομή μπορεί να είναι κατασκευασμένη από διαφορετικά υλικά όπως πλαστικά, μέταλλα ή σκυρόδεμα για δημόσιους χώρους. Το κάθισμα σε υφάσματα ή δέρμα)

Όνομα έργου : La Chaise Impossible, Όνομα σχεδιαστών : Enrique Rodríguez "LeThermidor", Όνομα πελάτη : LeThermidor.

La Chaise Impossible Καρέκλα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.