Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Γραφείο

Divax

Γραφείο Το Divax είναι ένα νέο γραφείο που σχεδιάστηκε από τον Sahar Bakhtiari Rad και δημιουργήθηκε από τον Amirhossein Javadian, με ειδικό και μοναδικό σχεδιασμό. Είναι διαφορετικό από άλλους τύπους γραφείων, γιατί δημιουργεί ένα νέο χώρο εργασίας που προσελκύει εργαζόμενους και αυξάνει την εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων. Η μικρή ρεσεψιόν είναι ο δεσμός μεταξύ υπαλλήλων και πελατών. Οι εργαζόμενοι μπορούν να βάλουν μερικά εργοστάσια σγραφείο, για να αυξήσουν το οξυγόνο στο χώρο εργασίας και να μειώσουν τη ρύπανση.

Όνομα έργου : Divax, Όνομα σχεδιαστών : Sahar, Όνομα πελάτη : Novin Tarh Arsh Ashian(DIVAX)Co..

Divax Γραφείο

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.