Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Πίνακας Μπαρ

Par 789232

Ο Πίνακας Μπαρ Το Par 789232 Bar Table ήταν εμπνευσμένο από τις αρχές και τη φύση του οργανικού σχεδιασμού, ο σχεδιασμός του bar table δημιουργήθηκε από έναν παραμετρικό αλγόριθμο χρησιμοποιώντας τον αριθμό 789232 ως σπόρο για τη δημιουργία της φόρμας, επομένως ο σχεδιασμός ονομάζεται Par 789232. Συνολικά, είναι ένας μοντέρνος σχεδιασμός με μοναδική μορφή και σχήμα, κατάλληλο για εμπορική και οικιακή χρήση.

Όνομα έργου : Par 789232, Όνομα σχεδιαστών : Ivan Mickewicz, Όνομα πελάτη : Ivan Mickewicz.

Par 789232 Ο Πίνακας Μπαρ

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.