Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ενετικό Επινεφρίνης

EpiShell

Το Ενετικό Επινεφρίνης Το EpiShell είναι κάτι περισσότερο από ιατρική συσκευή στην καθημερινή ζωή των μεταφορέων, αλλά ένας φιλικός βοηθός ζωής. Πρόκειται για μια λύση με επίκεντρο τον χρήστη για τους φορείς ένεσης της επινεφρίνης με σκοπό να μειώσει το φόβο των χρηστών να χρησιμοποιήσουν ένα εγχυτήρα, να υπενθυμίσουν στους ασθενείς να το μεταφέρουν καθημερινά και πιο διαισθητικό να κάνουν ένεση κατά τη διάρκεια έκτακτης ανάγκης. Διαθέτει ενσωματωμένο φορτιστή κινητού τηλεφώνου, σύνδεση Bluetooth, φωνητική καθοδήγηση και το εναλλάξιμο εξωτερικό κέλυφος. Μέσω της εφαρμογής του στο έξυπνο τηλέφωνο, οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα τις λειτουργίες του, όπως IFU, σύνδεση Bluetooth, επαφή εμφάνισης και Refill / Exp.

Όνομα έργου : EpiShell, Όνομα σχεδιαστών : Hong Ying Guo, Όνομα πελάτη : .

EpiShell Το Ενετικό Επινεφρίνης

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.