Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Φωτισμένο Βάζο

Ampoule

Φωτισμένο Βάζο Μια σταγόνα φωτός, ένα αρχέτυπο και καθαρή μορφή που στη δυναμική του ώθηση λέει το μοναδικό ποίημα ενός δώρου λουλουδιών. Αυτή είναι η εμπνευσμένη σκέψη ενός γιγαντιαίου αγγείου για ένα μόνο λουλούδι, ένα στοιχείο σχεδιασμού που χαρακτηρίζει κάθε χώρο με την απλότητά του, λέγοντας τη μαγεία της ιστορίας του.

Όνομα έργου : Ampoule, Όνομα σχεδιαστών : Federico Traverso, Όνομα πελάτη : Myyour.

Ampoule Φωτισμένο Βάζο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.