Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Λογότυπου

Buckets of Love

Ο Σχεδιασμός Λογότυπου Σχεδιασμός για μια κοινωνική επιχείρηση στο Πνομ Πενχ (Alma Café) που βοηθά τους άπορους μέσω της καμπάνιας Buckets of Love. Με τη δωρεά ενός μικρού ποσού, ένας κάδος που περιέχει τρόφιμα, λάδι, είδη αγαθών δίνεται στους άπορους χωρικούς που το χρειάζονται. Μοιραστείτε το δώρο της αγάπης. Εδώ η ιδέα ήταν απλή, με κουβάδες γεμάτες γραφικές καρδιές που απεικονίζουν την αγάπη. Παρουσιάζοντας το χύνοντας, σημαίνει ότι πλησιάζουμε τους άπορους με την καλά αναγκαία αγάπη. Ο κάδος φέρει ένα χαμογελαστό πρόσωπο που φωτίζει όχι μόνο τον δέκτη αλλά και τον αποστολέα. Μια μικρή χειρονομία αγάπης προχωρά πολύ.

Όνομα έργου : Buckets of Love, Όνομα σχεδιαστών : Lawrens Tan, Όνομα πελάτη : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Ο Σχεδιασμός Λογότυπου

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.