Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Αρθρωτός Καναπές

Cloche Sofa

Αρθρωτός Καναπές Ο καναπές Cloche είναι ένα σώμα εργασίας που μετατρέπει ένα στοιχείο της αστικής ζωής σε αντικείμενα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γλυπτό, φως περιβάλλοντος ή αρθρωτός καναπές. Αντιπροσωπεύει την εξέλιξη του τοπίου που αποσυναρμολογεί καθιερωμένα δομικά πρότυπα και στοιχεία δομικών υλικών, και επανατοποθετεί ένα υλικό που βρέθηκε σε εξελιγμένο σχεδιασμό, αναδιαμορφώνοντας ένα κοινό αντικείμενο σε ένα ουσιαστικό αμάλγαμα. Αυτό το κομμάτι αξιοποιεί αντικείμενα που ξεπέρασαν τις αρχικές τους χρήσεις, απορρίφθηκαν, ανακτήθηκαν και ανακαινίστηκαν.

Όνομα έργου : Cloche Sofa, Όνομα σχεδιαστών : Carlo Sampietro, Όνομα πελάτη : Carlo Sampietro Artist.

Cloche Sofa Αρθρωτός Καναπές

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.