Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Lounge Bar

Linear Lounge

Το Lounge Bar Το Linear Lounge Bar προσφέρει στους κατοίκους του επισκέπτες μια εκλεπτυσμένη και λαμπρή εμπειρία κρασιού και γευμάτων. Το Linear Lounge Bar διαθέτει επίσης ιδιωτική τραπεζαρία και συσκευάζει μια απίστευτη ποικιλία εκλεκτών βύνης και καινοτόμων και καλλιτεχνικών κοκτέιλ. Το φεγγάρι και η μουσική στο Linear είναι έτοιμο να δημιουργήσει τα καλύτερα μείγματα χαράς και απόλαυσης για τους επισκέπτες. Το Linear Lounge Bar είναι επίσης το ιδανικό μέρος για επαγγελματίες που φέρνουν τους συνομηλίκους τους για ένα άνετο βράδυ με δροσοσταλίδες απαράμιλλης απόλαυσης.

Όνομα έργου : Linear Lounge, Όνομα σχεδιαστών : Ketan Jawdekar, Όνομα πελάτη : Double Tree By Hilton.

Linear Lounge Το Lounge Bar

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.