Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Αυτοματοποιημένο Τερματικό Μετανάστευσης

CVision MBAS 1

Το Αυτοματοποιημένο Τερματικό Μετανάστευσης Το MBAS 1 σχεδιάστηκε για να αψηφά τη φύση των προϊόντων ασφαλείας και να ελαχιστοποιεί τον εκφοβισμό και τον φόβο τόσο των τεχνολογικών όσο και των ψυχολογικών πτυχών. Ο σχεδιασμός φαίνεται φιλικός με καθαρές γραμμές που συνδυάζονται απρόσκοπτα από το σαρωτή στην οθόνη. Φωνή και οπτικά στοιχεία στον οδηγό οθόνης για πρώτη φορά οι χρήστες βήμα προς βήμα στη διαδικασία μετανάστευσης. Το ταμπλό σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων μπορεί να αποσπαστεί για εύκολη συντήρηση ή γρήγορη αντικατάσταση. Το MBAS 1 είναι ένα μοναδικό προϊόν που στοχεύει να αλλάξει τον τρόπο που διασχίζουμε τα σύνορα, επιτρέποντας την αλληλεπίδραση πολλαπλών γλωσσών και μια φιλική εμπειρία χρήστη χωρίς διακρίσεις.

Όνομα έργου : CVision MBAS 1, Όνομα σχεδιαστών : Prompong Hakk, Όνομα πελάτη : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 1 Το Αυτοματοποιημένο Τερματικό Μετανάστευσης

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.