Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Fudge Και Το Toffee

Cavendish & Harvey

Το Fudge Και Το Toffee Η πράξη εξισορρόπησης μεταξύ παράδοσης και νεωτερικότητας. Ο στόχος ήταν να σχεδιαστεί μια μοναδική γκάμα προϊόντων για μια καινοτόμο εταιρεία που ανασυγκροτείται ως κατασκευαστής ζαχαροπλαστικής υψηλής ποιότητας. Η λύση είναι πλούσια συσκευασμένη και τυπωμένη με ζεστό αλουμινόχαρτο και εξαιρετικό γυαλιστερό φινίρισμα. Η ιδέα της φωτογραφίας ήταν εμπνευσμένη από το στυλ των κλασικών πραλινέζων. Η νεότερη και πιο σύγχρονη ομάδα-στόχος θα αντιμετωπιστεί από τα χρώματα και μια χαλαρή τυπογραφία. Η ομάδα σχεδιασμού του gabriel έχει κυριαρχήσει στην πράξη εξισορρόπησης και ο πελάτης είναι ικανοποιημένος με την αύξηση των πωλήσεων.

Όνομα έργου : Cavendish & Harvey, Όνομα σχεδιαστών : Bettina Gabriel, Όνομα πελάτη : gabriel design team.

Cavendish & Harvey Το Fudge Και Το Toffee

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.