Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Επιτραπέζια Σκεύη Για Παιδιά

Nyx

Επιτραπέζια Σκεύη Για Παιδιά Ο συνεργατικός σχεδιασμός έχει απεριόριστα σύνορα και υπήρξε στην πηγή αυτού του έργου. Τα επιτραπέζια σκεύη Nyx Kids είναι μια μοναδική συνεργασία μεταξύ ενός 10χρονου αγοριού Elijah Robineau και ενός ταλαντούχου σχεδιαστή Alex Petunin. Ως παιδιά έχουμε υπέροχα όνειρα, αλλά ως ενήλικες, μάθαμε να θέτουμε όρια και όρια για τον πραγματικό κόσμο. Η παιχνιδιάρικη συλλογή επιτραπέζιων σκευών που αναπτύχθηκε με τη φουτουριστική μάρκα YORB DESIGN έχει επίσης ένα πολύ μοναδικό χαρακτηριστικό που επιτρέπει την πλήρη προσαρμοσμένη σχεδίαση. Ο χρήστης του μπορεί να επιλέξει το δικό του σχέδιο, το χρώμα και το σχήμα του, δίνοντάς του μια αίσθηση ότι ανήκει.

Όνομα έργου : Nyx, Όνομα σχεδιαστών : Alex Petunin & Elijah Robineau, Όνομα πελάτη : YORB DESIGN.

Nyx Επιτραπέζια Σκεύη Για Παιδιά

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.