Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπεζάκι Σαλονιού

Fallen Bird

Τραπεζάκι Σαλονιού Όπως και ο Immanuel Kant, ξεκινώ από μια αισθητική ιδέα που δίνει στο έργο μου την ψυχή του. Ακολουθώ πάντα τον δικό μου τρόπο: διαισθητικά, συναισθηματικά και συνειδητά που εμπλέκονται σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Τα τρίγωνα στην κίνηση (Ε) είναι μια ιστορία που ξεκινά από ένα συμπαγές γεωμετρικό σχήμα, ένα ισόπλευρο τρίγωνο, το πρώτο που τα σημεία στήριξης δεν να κοπεί. Αποστάζει διάφορες μορφές που μπορούν και οι δύο να χρησιμεύσουν ως σχέδια για σκαμπό, τραπέζια κ.λπ. αλλά επίσης να μετατραπούν σε αφηρημένες γεωμετρικές οντότητες που λειτουργούν ως εικαστική τέχνη

Όνομα έργου : Fallen Bird, Όνομα σχεδιαστών : André Verroken, Όνομα πελάτη : Studio Verroken for GESQUIERE & VERROKEN bvba.

Fallen Bird Τραπεζάκι Σαλονιού

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.