Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Λιπασματοποιημένη Συσκευασία

cellulose net tube

Η Λιπασματοποιημένη Συσκευασία Ένα σκουπίδια που τρώει το μέγεθος της Γερμανίας παρασύρεται στον Ειρηνικό. Η χρήση βιοαποικοδομήσιμων συσκευασιών όχι μόνο περιορίζει την αποστράγγιση των ορυκτών πόρων, αλλά επιτρέπει επίσης στην βιοδιασπώμενη ουσία να εισέλθει στην αλυσίδα εφοδιασμού. Το Verpackungszentrum Graz έκανε επιτυχώς ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση αναπτύσσοντας σωληνοειδή δίχτυα χρησιμοποιώντας λιπασματοποιημένες ίνες κυτταρίνης Modal από την αραίωση των οικιακών δασών. Τα δίχτυα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε ράφια σούπερ μάρκετ στο Rewe Austria τον Δεκέμβριο του 2012. Μόνο η Rewe μπορεί να εξοικονομήσει 10 τόνους πλαστικού, αλλάζοντας απλώς τη συσκευασία για βιολογικές πατάτες, κρεμμύδια και εσπεριδοειδή.

Όνομα έργου : cellulose net tube , Όνομα σχεδιαστών : Verpackungszentrum Graz, Όνομα πελάτη : Verpackungszentrum Graz, Susanne Meininger e.U..

cellulose net tube  Η Λιπασματοποιημένη Συσκευασία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.