Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Νιπτήρας

Serel Wave

Νιπτήρας Το νιπτήρα SEREL Wave παίρνει τη θέση του σε μοντέρνα μπάνια με τις ονομαστικές του γραμμές, λειτουργικές λύσεις και εντυπωσιακή ποιότητα. SEREL Νιπτήρας κυμάτων; ενώ αλλάζει την τρέχουσα αντίληψη του διπλού νιπτήρα με τη μοναδική του μορφή μπολ, περιλαμβάνει επίσης τη χρήση ενηλίκων και παιδιών μαζί με την αισθητική του μορφή. Εκτός από τη χρήση ως παιδική λεκάνη, παρέχει λειτουργία για το πλύσιμο και τον καθαρισμό παπουτσιών που χρησιμοποιείται στον πολιτισμό του Ισλάμ. Η γενική προσέγγιση στο σχεδιασμό του νιπτήρα είναι ο μοντερνισμός και η λειτουργικότητα. Αυτή η προσέγγιση επηρεάζει το σχεδιασμό τόσο σημαντικά.

Όνομα έργου : Serel Wave, Όνομα σχεδιαστών : SEREL Seramic Factory, Όνομα πελάτη : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

Serel Wave Νιπτήρας

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.