Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εταιρική Ταυτότητα

Jae Murphy

Η Εταιρική Ταυτότητα Ο αρνητικός χώρος χρησιμοποιείται επειδή κάνει τους θεατές περίεργους και μόλις βιώσουν αυτή τη στιγμή Aha, τους αρέσει αμέσως και τον απομνημονεύουν. Το σήμα λογότυπου έχει αρχικά J, M, την κάμερα και το τρίποδο ενσωματωμένα στον αρνητικό χώρο. Δεδομένου ότι η Jae Murphy φωτογραφίζει συχνά παιδιά, οι μεγάλες σκάλες, που σχηματίζονται με το όνομα, και η χαμηλή κάμερα δείχνουν ότι τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα. Μέσω του σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας, αναπτύσσεται περαιτέρω η ιδέα του αρνητικού χώρου από το λογότυπο. Προσθέτει μια νέα διάσταση σε κάθε στοιχείο και κάνει το σύνθημα, μια ασυνήθιστη άποψη του κοινού, να ισχύει.

Όνομα έργου : Jae Murphy, Όνομα σχεδιαστών : Luka Balic, Όνομα πελάτη : Jae Murphy Photography.

Jae Murphy Η Εταιρική Ταυτότητα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.