Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σύστημα Ραφιών

bibili

Το Σύστημα Ραφιών Σοβαρό και κλασικό στη σύλληψη, αυτά τα ράφια εντυπωσιάζουν με μια ισχυρή προσωπικότητα. Αυτό προέρχεται από την ανεστραμμένη τοποθέτηση των τριγωνικών ορθοστατών, με αποτέλεσμα μια περιστρεφόμενη κίνηση που παίζει στα διαφορετικά βάθη της μονάδας πάνω από το ύψος της. Το δυναμικό αποτέλεσμα που παράγεται δίνει μια σχεδόν ανθρώπινη στάση απέναντι στα έπιπλα: ανάλογα με το πού βλέπει κανείς, φαίνεται να κοιτάζει πάνω από τον ώμο ή / και να ακούει πόρτες. Τα ράφια "bibili" παράγονται σε ενότητες διαφορετικού πλάτους. Είναι επομένως δυνατό να δημιουργηθούν τοίχοι με έντονο γραφικό εφέ.

Όνομα έργου : bibili, Όνομα σχεδιαστών : Rosset Thierry Michel, Όνομα πελάτη : Thierry Michel Rosset - Olution.

bibili Το Σύστημα Ραφιών

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.