Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα

ICICLE

Καρέκλα Νομίζω ότι τα καθίσματα είναι τα πιο σημαντικά και ευπαρουσίαστα μέλη της εσωτερικής διακόσμησης. Επίσης, έχει εξαιρετικούς ρόλους σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Πάντα οι καρέκλες είναι ένα μέρος για να καθίσετε, να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε καθώς φτάνετε. Επιπλέον, όλοι έχουν μια καλή αίσθηση για αυτό θέμα. Τώρα τι θα συνέβαινε εάν το ασφαλές και υπέροχο μέρος που βασίζεστε γίνονται βίαια και ανασφαλή στοιχεία; Αυτό είναι το συναίσθημα που θέλω να δείξω.

Όνομα έργου : ICICLE, Όνομα σχεδιαστών : Ali Alavi, Όνομα πελάτη : Ali Alavi design.

ICICLE Καρέκλα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.