Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Διαφημιστική Αφίσα

Amal Film Festival

Η Διαφημιστική Αφίσα Η αφίσα εμπνεύστηκε από τον χαρούμενο εορτασμό σε φεστιβάλ. Το σχέδιο δημιουργήθηκε για να αγκαλιάσει και να γιορτάσει τις διαφορές που υπάρχουν στον πλούσιο ισπανικό πολιτισμό. Καθώς η Ισπανία είναι μια πολυπολιτισμική χώρα που είναι πλούσια στην ιστορία και την ταυτότητά της, η αφίσα σχεδιάστηκε για να τονίσει την ελπίδα μεταξύ Ευρωπαίων και Αράβων, Μουσουλμάνων και Χριστιανών. Το έργο σχεδιάστηκε στο Barnbrook studio, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. Χρειάστηκε 1 εβδομάδα για να σχεδιαστεί η αφίσα. Τα χρώματα, ο τύπος και τα σύμβολα που χρησιμοποιήθηκαν εμπνεύστηκαν από τη διασταύρωση μεταξύ των ισπανικών και αραβικών πολιτισμών.

Όνομα έργου : Amal Film Festival, Όνομα σχεδιαστών : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Όνομα πελάτη : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival Η Διαφημιστική Αφίσα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.