Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δαχτυλίδι Και Σκουλαρίκι

Droplet Collection

Δαχτυλίδι Και Σκουλαρίκι Η συλλογή κοσμημάτων Droplet αντλεί έμπνευση από τη γαλήνη και την ομορφιά του σταγονιδίου νερού. Συνδυάζοντας τον τρισδιάστατο σχεδιασμό και την παραδοσιακή τεχνική του πάγκου εργασίας, διερευνά το σχηματισμό σταγονιδίων σε ένα φύλλο. Το γυαλισμένο ασημί φινίρισμα 925 μιμείται την ανακλαστική επιφάνεια του σταγονιδίου νερού, ενώ τα μαργαριτάρια γλυκού νερού ενσωματώνονται επίσης παιχνιδιάρικα στο σχεδιασμό. Κάθε γωνία του δακτυλίου και των σκουλαρικιών δείχνει διαφορετικό σχηματισμό, διατηρώντας το σχεδιασμό ευέλικτο.

Όνομα έργου : Droplet Collection, Όνομα σχεδιαστών : Lisa Zhou, Όνομα πελάτη : Little Rambutan Jewellery.

Droplet Collection Δαχτυλίδι Και Σκουλαρίκι

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.