Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Flagship Store

Lenovo

Flagship Store Το Lenovo Flagship Store στοχεύει στην ενίσχυση της εικόνας της μάρκας, παρέχοντας στο κοινό μια πλατφόρμα για σύνδεση αλληλεπίδρασης και κοινή χρήση μέσω του τρόπου ζωής, της υπηρεσίας και της εμπειρίας που δημιουργείται στο κατάστημα. Η σχεδιαστική ιδέα σχεδιάστηκε με βάση την αποστολή να πραγματοποιήσει μετάβαση από τον κατασκευαστή συσκευών υπολογιστών σε κορυφαία μάρκα μεταξύ των παρόχων ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης.

Όνομα έργου : Lenovo, Όνομα σχεδιαστών : Johnson Li, Όνομα πελάτη : Lenovo (Beijing) Ltd..

Lenovo Flagship Store

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.