Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Τραπεζάκι Του Καφέ

Athos

Το Τραπεζάκι Του Καφέ Εμπνευσμένο από τα ψηφιδωτά πάνελ που δημιούργησε ο Βραζιλιάνος μοντερνιστής καλλιτέχνης Athos Bulcao, αυτό το τραπεζάκι με κρυμμένα συρτάρια σχεδιάστηκε με σκοπό να φέρει την ομορφιά των πάνελ του - και τα φωτεινά χρώματα και τα τέλεια σχήματα - στον εσωτερικό χώρο. Η παραπάνω έμπνευση συνδυάστηκε με μια παιδική χειροτεχνία που αποτελείται από τέσσερα κουτιά αντιστοίχισης κολλημένα για να χτίσουν ένα τραπέζι για ένα κούκλα. Λόγω του μωσαϊκού, ο πίνακας αναφέρει ένα κουτί παζλ. Όταν είναι κλειστά, τα συρτάρια δεν μπορούν να παρατηρηθούν.

Όνομα έργου : Athos, Όνομα σχεδιαστών : Patricia Salgado, Όνομα πελάτη : Estudio Aker Arquitetura.

Athos Το Τραπεζάκι Του Καφέ

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.