Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ψηφιακό Ρολόι

PIXO

Το Ψηφιακό Ρολόι Η ιδέα πρόκειται να «ψηφιοποιήσει» τους «κυλιόμενους αριθμούς» του μηχανικού ρολογιού στη δεκαετία του 70. Με την πλήρη οθόνη dot-matrix, το PIXO είναι σε θέση να εμφανίζει τους άψογους κινούμενους "κυλιόμενους" αριθμούς. Σε αντίθεση με άλλα ψηφιακά ρολόγια με pushers, το PIXO διαθέτει μόνο περιστρεφόμενη κορώνα για τη λειτουργία όλων των λειτουργιών που περιελάμβαναν: Λειτουργία ώρας, Παγκόσμια ώρα, Χρονόμετρο, 2 Συναγερμός, Ωριαία ώρα και Χρονοδιακόπτης. Ο συνολικός σχεδιασμός απευθύνεται σε άτομα που τους αρέσουν τα ψηφιακά πράγματα με νέα εκτέλεση. Ο διάφορος συνδυασμός χρωμάτων και ο σχεδιασμός θήκης unisex είναι σε θέση να ταιριάζουν σε διαφορετικά είδη προτιμήσεων των χρηστών.

Όνομα έργου : PIXO, Όνομα σχεδιαστών : PIXO TEAM, Όνομα πελάτη : PIXO LIMITED COMPANY.

PIXO Το Ψηφιακό Ρολόι

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.