Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Όχημα

Shark

Όχημα Το Shark είναι ένα πρωτότυπο όχημα που μπορεί να μετατρέψει τη δύναμη έλξης σε μια χρήσιμη δύναμη για να πετάξει. Η σχεδιαστική φιλοσοφία του Shark είναι να πιάσει την δύναμη έλξης στην αρχή και στη συνέχεια, όταν όχημα ανυψώνεται από το έδαφος λόγω της αντίστασης ροής του αέρα, θα περάσει τη ροή του αέρα μέσω των οπών στα χέρια του. Αυτές οι οπές θα ανοίξουν και θα κλείσουν γρήγορα και με τρόπο που ο Shark μπορεί να διατηρηθεί πιο ισορροπημένος.

Όνομα έργου : Shark, Όνομα σχεδιαστών : Amin Einakian, Όνομα πελάτη : Amin Einakian.

Shark Όχημα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.