Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κολιέ Και Καρφίτσα

I Am Hydrogen

Κολιέ Και Καρφίτσα Ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από τη νεοπλατωνική φιλοσοφία του μακροκόσμου και του μικροκόσμου, βλέποντας τα ίδια σχέδια να αναπαράγονται σε όλα τα επίπεδα του κόσμου. Αναφερόμενος στη χρυσή αναλογία και στην ακολουθία fibonacci, το κολιέ διαθέτει ένα μαθηματικό σχέδιο που μιμείται τα μοτίβα φυλλοταξίας που παρατηρούνται στη φύση, όπως φαίνεται σε ηλιοτρόπια, μαργαρίτες και διάφορα άλλα φυτά. Ο χρυσός δακτύλιος αντιπροσωπεύει το Σύμπαν, τυλιγμένο στο ύφασμα του χωροχρόνου. Το "I Am Hydrogen" αντιπροσωπεύει ταυτόχρονα ένα μοντέλο "The Universal Constant of Design" και ένα μοντέλο του ίδιου του Σύμπαντος.

Όνομα έργου : I Am Hydrogen, Όνομα σχεδιαστών : Ezra Satok-Wolman, Όνομα πελάτη : Atelier Hg & Company Inc..

I Am Hydrogen Κολιέ Και Καρφίτσα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.