Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Λογότυπο

Samadara Ginige Personal Identity

Λογότυπο Η προσωπική ταυτότητα του Samadara Ginige (λογότυπο) είναι σύμβολο απλότητας και εκλέπτυνσης. Το κομψό μονόγραμμα που ενσωματώνει τα αρχικά της «s» και «g» έχει εμφανιστεί σε πολλές γκαλερί και άρθρα. Στο λογότυπό της που σχεδιάστηκε με μία γραμμή, τα δύο γράμματα είναι δημιουργικά συνδεδεμένα και συνυφασμένα αποκαλύπτοντας τις φανταστικές δεξιότητές της με ένα άγγιγμα θηλυκότητας. Η Samadara είναι τόσο σχεδιαστής όσο και προγραμματιστής. Η συνολική σχεδίαση μας θυμίζει το σύμβολο του απείρου που απεικονίζει την ικανότητά της να προσφέρει λύσεις από άκρο σε άκρο από το σχεδιασμό έως την ανάπτυξη.

Όνομα έργου : Samadara Ginige Personal Identity, Όνομα σχεδιαστών : Samadara Ginige, Όνομα πελάτη : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Λογότυπο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.