Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δαχτυλίδι

Pollen

Δαχτυλίδι Κάθε κομμάτι είναι μια ερμηνεία ενός θραύσματος της φύσης. Η Φύση γίνεται πρόσχημα για να δώσει ζωή στα κοσμήματα, παίζοντας με υφές φώτα και σκιές. Ο στόχος είναι να παρασχεθεί ένα κόσμημα με ερμηνευμένα σχήματα, καθώς η φύση θα τα σχεδίαζε με την ευαισθησία και τον αισθησιασμό του. Όλα τα κομμάτια είναι χειροποίητα φινιρισμένα για να βελτιώσουν τις υφές και τις ιδιαιτερότητες του κοσμήματος. Το στυλ είναι καθαρό για να φτάσει στην ουσία της φυτικής ζωής. Το αποτέλεσμα δίνει ένα κομμάτι τόσο μοναδικό όσο και διαχρονικό, βαθιά συνδεδεμένο με τη φύση.

Όνομα έργου : Pollen, Όνομα σχεδιαστών : Christine Alexandre, Όνομα πελάτη : Chris Alexxa Jewels.

Pollen Δαχτυλίδι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.