Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μίξερ Νιπτήρα

Smooth

Το Μίξερ Νιπτήρα Ο σχεδιασμός του μίκτη λεκάνης Smooth faucet είναι εμπνευσμένος στην πιο καθαρή μορφή ενός κυλίνδρου, δημιουργώντας ένα φυσικό επακόλουθο του σωλήνα όπου ρέει μέχρι να φτάσει στον χρήστη. Στόχος μας ήταν η αποδόμηση των συνηθισμένων σύνθετων μορφών που έχει αυτό το είδος προϊόντος, με αποτέλεσμα μια ομαλή κυλινδρική και αρκετά μινιμαλιστική μορφή. Η κομψή εμφάνιση που προκαλείται από τις γραμμές γίνεται αρκετά εκπληκτική όταν αυτό το αντικείμενο αναλαμβάνει τη λειτουργία του ως διεπαφή χρήστη, γιατί αυτό είναι ένα μοντέλο που συνδυάζει μια δυναμική σχεδίαση με την τέλεια λειτουργικότητα ενός μίξερ λεκάνης.

Όνομα έργου : Smooth, Όνομα σχεδιαστών : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Όνομα πελάτη : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Smooth Το Μίξερ Νιπτήρα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.