Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μίξερ Νιπτήρα

Straw

Το Μίξερ Νιπτήρα Ο σχεδιασμός του αναμεικτήρα Straw faucet basin είναι εμπνευσμένος από τις σωληνοειδείς μορφές νέων και διασκεδαστικών καλαμακιών που συνοδεύονται από ένα δροσιστικό ποτό το καλοκαίρι ή ένα ζεστό ρόφημα το χειμώνα. Με αυτό το έργο θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο σύγχρονου, ορμητικού και διασκεδαστικού σχεδιασμού ταυτόχρονα. Υποθέτοντας τη λεκάνη ως εμπορευματοκιβώτιο, η αρχική ιδέα είχε ως στόχο να τονίσει τη βρύση ως στοιχείο επαφής με τον χρήστη, όπως ακριβώς τα καλαμάκια είναι το σημείο επαφής με ένα ποτό.

Όνομα έργου : Straw, Όνομα σχεδιαστών : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Όνομα πελάτη : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Straw Το Μίξερ Νιπτήρα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.