Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Πολυθρόνα

Riza Air

Η Πολυθρόνα Σύγχρονη καρέκλα σχεδιασμού κατάλληλη για χώρους lounge κλαμπ, κατοικίες και ξενοδοχεία. Κατασκευασμένη με οργανική εμφάνιση, συμπληρωμένη με ειδικό πλέγμα στο πίσω μέρος, η καρέκλα Riza κατασκευάζεται μόνο με βιώσιμο μασίφ ξύλο και φυσικά βερνίκια. Η σχεδιαστική έμπνευση προέρχεται από το έργο του καταλανικού αρχιτέκτονα Antoni Gaudí και την κληρονομιά που άφησε ο μοντερνιστής αρχιτέκτονας στη Βαρκελώνη, εμπνευσμένος πάντα από στοιχεία της φύσης και οργανική εμφάνιση.

Όνομα έργου : Riza Air, Όνομα σχεδιαστών : Thelos Design Team, Όνομα πελάτη : Thelos.

Riza Air Η Πολυθρόνα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.