Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Πύργος Καλλιέργειας Σοφίτας

Floating Nests

Ο Πύργος Καλλιέργειας Σοφίτας Ο Πύργος του Loft London Farm με τη μορφή ενός φανταστικού γιγάντιου δέντρου στο οποίο τεχνητό στέμμα δύο μεγάλοι σχηματισμοί σοφίτας τοποθετούνται ως πλωτές φωλιές. Το όραμα μιας άνευ προηγουμένου απόλαυσης για τη ζωή (joie de vivre) ενώ, ταυτόχρονα, αξιοποιεί ολόκληρη τη Μητροπολιτική εφοδιαστική. Η «έννοια της πλωτής φωλιάς» βασίζεται σε μια υψηλή εκμετάλλευση του εναέριου χώρου πάνω από το αντίστοιχο οικόπεδο σε σχέση με μια ελάχιστη επίδραση στην διαθέσιμη περιοχή του οικοπέδου. Η κύρια αξιοποίηση όλων των επιπέδων φωλιάς ορίζεται ως ένα μείγμα κάθετων καλλιεργειών και κατοικημένων περιοχών σοφίτας.

Όνομα έργου : Floating Nests, Όνομα σχεδιαστών : Peter Stasek, Όνομα πελάτη : London .

Floating Nests Ο Πύργος Καλλιέργειας Σοφίτας

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.