Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Βιώσιμη Πολυθρόνα

X2Chair

Η Βιώσιμη Πολυθρόνα Οι ελικοειδείς μορφές και η επιλογή υλικών ενισχύουν την καινοτόμο ικανότητα αυτής της καρέκλας με χίλιες ζωές. Το X2Chair είναι το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας πειραματικού σχεδιασμού που βασίζεται εξ ολοκλήρου στη δυνατότητα μετατροπής των προϊόντων. Σχεδιασμένο να είναι πολυλειτουργικό, αυτό το αντικείμενο ακολουθεί μια έννοια της απόλυτης προσαρμογής και είναι η έκφραση ενός φιλικού φιλικού σχεδιασμού. Η αισθητική βελτίωση και η περιβαλλοντική συμβατότητα βρίσκουν σημείο συνάντησης χάρη σε μια προσεκτική λειτουργική μελέτη, σε συνδυασμό με έρευνα υλικών και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους κατασκευής. Πληροφορίες: caporasodesign.it - lessmore.it

Όνομα έργου : X2Chair, Όνομα σχεδιαστών : Giorgio Caporaso, Όνομα πελάτη : Giorgio Caporaso Design.

X2Chair Η Βιώσιμη Πολυθρόνα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.