Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Πολυλειτουργική Τσάντα

Collectote

Η Πολυλειτουργική Τσάντα Το Collectote είναι μια τσάντα 3 σε 1 που σας επιτρέπει να οργανώνετε τα πάντα. Διαχωρίστε τη μεγάλη τσάντα αγγελιοφόρων, ενώ μεταφέρετε τα απαραίτητα αντικείμενα σε μια μικρότερη τσάντα για ταξίδια, επισκέψεις σε μουσεία, μαθήματα, εργασίες και εμπορικές εκθέσεις. Η τσάντα messenger είναι αρκετά μεγάλη για να φιλοξενήσει περισσότερα από 5 άλμπουμ μεγέθους γραμμάτων, τον φορητό υπολογιστή σας και αντικείμενα διανυκτέρευσης. Η Collectote διαθέτει δερμάτινη θήκη για κάρτες και δύο αποσπώμενες τσάντες, διαφοροποιημένες με χρώμα επένδυσης. Εξυπηρετεί σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις, ικανοποιώντας τις ανάγκες κάθε είδους ανθρώπων, από καλλιτέχνες έως στελέχη.

Όνομα έργου : Collectote, Όνομα σχεδιαστών : Yun Hsin Lee, Όνομα πελάτη : Collectors Club of New York.

Collectote Η Πολυλειτουργική Τσάντα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.