Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Αρθρωτό Σύστημα Εσωτερικού Σχεδιασμού

More _Light

Το Αρθρωτό Σύστημα Εσωτερικού Σχεδιασμού Ένα αρθρωτό σύστημα συναρμολογημένο, αποσυναρμολογούμενο και οικοσυντηρούμενο. Το More_Light έχει μια πράσινη ψυχή και είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Είναι καινοτόμο και ιδανικό για την ικανοποίηση όλων των καθημερινών μας αναγκών, χάρη στην ευελιξία των τετραγωνικών μονάδων και του κοινού συστήματος του. Μπορούν να συναρμολογηθούν βιβλιοθήκες διαφορετικών μεγεθών και βάθους, ράφια, τοίχοι πάνελ, βάσεις οθόνης, μονάδες τοίχου. Χάρη στο ευρύ φάσμα των διαθέσιμων χρωμάτων, των χρωμάτων και των υφών, η προσωπικότητά του μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω με έναν πιο προσαρμοσμένο σχεδιασμό. Για σχεδιασμό σπιτιού, χώρους εργασίας, καταστήματα. Διατίθεται επίσης με λειχήνες στο εσωτερικό. caporasodesign.it

Όνομα έργου : More _Light, Όνομα σχεδιαστών : Giorgio Caporaso, Όνομα πελάτη : Giorgio Caporaso Design.

More _Light Το Αρθρωτό Σύστημα Εσωτερικού Σχεδιασμού

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.