Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Αρθρωτό Σύστημα Εσωτερικού Σχεδιασμού

More _Light

Το Αρθρωτό Σύστημα Εσωτερικού Σχεδιασμού Ένα αρθρωτό σύστημα συναρμολογημένο, αποσυναρμολογούμενο και οικοσυντηρούμενο. Το More_Light έχει μια πράσινη ψυχή και είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Είναι καινοτόμο και ιδανικό για την ικανοποίηση όλων των καθημερινών μας αναγκών, χάρη στην ευελιξία των τετραγωνικών μονάδων και του κοινού συστήματος του. Μπορούν να συναρμολογηθούν βιβλιοθήκες διαφορετικών μεγεθών και βάθους, ράφια, τοίχοι πάνελ, βάσεις οθόνης, μονάδες τοίχου. Χάρη στο ευρύ φάσμα των διαθέσιμων χρωμάτων, των χρωμάτων και των υφών, η προσωπικότητά του μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω με έναν πιο προσαρμοσμένο σχεδιασμό. Για σχεδιασμό σπιτιού, χώρους εργασίας, καταστήματα. Διατίθεται επίσης με λειχήνες στο εσωτερικό. caporasodesign.it

Όνομα έργου : More _Light, Όνομα σχεδιαστών : Giorgio Caporaso, Όνομα πελάτη : Giorgio Caporaso Design.

More _Light Το Αρθρωτό Σύστημα Εσωτερικού Σχεδιασμού

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.