Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εταιρική Αρχιτεκτονική Έννοια

Pharmacy Gate 4D

Η Εταιρική Αρχιτεκτονική Έννοια Η δημιουργική ιδέα βασίζεται στον συνδυασμό υλικών και άυλων στοιχείων, τα οποία μαζί δημιουργούν μια πλατφόρμα μέσων. Το κεντρικό σημείο αυτής της πλατφόρμας χαρακτηρίζεται από ένα υπερμεγέθη μπολ ως σύμβολο για ένα αφηρημένο κύπελλο αλχημείας πάνω από το οποίο προβάλλεται ένα ολογραφικό διάγραμμα ενός κινούμενου κλώνου DNA. Αυτό το ολόγραμμα DNA, το οποίο στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύει το σύνθημα «Μια υπόσχεση για τη ζωή», περιστρέφεται αργά και υποδηλώνει την ευκολία της ζωής ενός ανθρώπινου οργανισμού χωρίς συμπτώματα. Το περιστρεφόμενο ολόγραμμα DNA όχι μόνο αντιπροσωπεύει τη ροή της ζωής αλλά και τη σχέση μεταξύ του φωτός και της ίδιας της ζωής.

Όνομα έργου : Pharmacy Gate 4D, Όνομα σχεδιαστών : Peter Stasek, Όνομα πελάτη : Abbott - A Promise for Life.

Pharmacy Gate 4D Η Εταιρική Αρχιτεκτονική Έννοια

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.