Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Οι Αφίσες

Disease - Life is Golden

Οι Αφίσες Αυτό το έργο γεννήθηκε από την επιθυμία να δημιουργηθούν κάποιες έννοιες που μπορούν να περιγράψουν ένα κοινωνικό περιβάλλον με ασυνήθιστο τρόπο και να ευαισθητοποιήσουν τον θεατή με φιλικό τρόπο. Η ιδέα πίσω είναι να πάρετε ασθένεια και να τις κάνετε οπτικά ελκυστικές και ενδιαφέρουσες. Η ασθένεια είναι κάτι κακό, αλλά θα μπορούσε να φανεί με διαφορετικό τρόπο.

Όνομα έργου : Disease - Life is Golden, Όνομα σχεδιαστών : Giuliano Antonio Lo Re, Όνομα πελάτη : Giuliano Antonio Lo Re & Matteo Gallinelli.

Disease - Life is Golden Οι Αφίσες

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.