Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Multipod

Hive

Το Multipod Το Hive είναι ένας κατακόρυφος θόλος 315 μοιρών με ανοιχτή πρόσοψη, που αποτελείται από επτά τμήματα Radii 45 μοιρών. Προωθήστε τη σκέψη στο σχεδιασμό, διατηρώντας παράλληλα τη λειτουργικότητα και προκαλώντας την υπάρχουσα μορφή επίπλων. Η καινοτόμος ιδέα βασίζεται σε μια σφαίρα, απλοϊκού σχήματος, αλλά δραματική παρουσία. Η κυψέλη θα προσφέρει οπτική επίδραση σε οποιοδήποτε χώρο καταλαμβάνει. Futuro-Virtuoso

Όνομα έργου : Hive, Όνομα σχεδιαστών : Clive Walters, Όνομα πελάτη : Senator Specialist Products.

Hive Το Multipod

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.