Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κέντρο Ευεξίας

Yoga Center

Το Κέντρο Ευεξίας Βρίσκεται στην πιο πολυσύχναστη συνοικία της Πόλης του Κουβέιτ, το κέντρο γιόγκα είναι μια προσπάθεια αναζωογόνησης του υπόγειου ορόφου του Πύργου Jassim. Η τοποθεσία του έργου ήταν ανορθόδοξη. Ωστόσο, ήταν μια προσπάθεια εξυπηρέτησης γυναικών τόσο εντός των ορίων της πόλης όσο και από τις γύρω κατοικημένες περιοχές. Ο χώρος υποδοχής στο κέντρο αλληλοσυνδέεται και με τα ερμάρια και τον χώρο γραφείου, επιτρέποντας την ομαλή ροή των μελών. Στη συνέχεια, η περιοχή Locker ευθυγραμμίζεται με την περιοχή πλυσίματος ποδιών που σηματοδοτεί την «ζώνη χωρίς παπούτσια». Από τότε και μετά είναι ο διάδρομος και το αναγνωστήριο που οδηγούν στα τρία δωμάτια γιόγκα.

Όνομα έργου : Yoga Center , Όνομα σχεδιαστών : Rashed Alfoudari, Όνομα πελάτη : The Yoga Center .

Yoga Center  Το Κέντρο Ευεξίας

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.