Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

Osaka

Εστιατόριο Βρίσκεται στο γείτονα Itaim Bibi (Σάο Πάολο, Βραζιλία), η Οζάκα δείχνει περήφανα την αρχιτεκτονική του, προσφέροντας μια οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα στους διαφορετικούς χώρους της. Η εξωτερική βεράντα δίπλα στο δρόμο είναι η είσοδος σε μια καταπράσινη και μοντέρνα αυλή, σύνδεση μεταξύ εσωτερικού, εξωτερικού και φύσης. Η ιδιωτική και εκλεπτυσμένη αισθητική υλοποιήθηκε με τη χρήση φυσικών στοιχείων όπως ξύλο, πέτρες, σίδερο και υφάσματα. Το σύστημα οροφής Lamella με αμυδρό φωτισμό και τα ξύλινα πλέγματα μελετήθηκαν προσεκτικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η εναρμόνιση του εσωτερικού σχεδιασμού και να δημιουργηθούν τα διαφορετικά περιβάλλοντα.

Όνομα έργου : Osaka , Όνομα σχεδιαστών : Ariel Chemi, Όνομα πελάτη : Osaka.

Osaka  Εστιατόριο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.