Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

Osaka

Εστιατόριο Βρίσκεται στο γείτονα Itaim Bibi (Σάο Πάολο, Βραζιλία), η Οζάκα δείχνει περήφανα την αρχιτεκτονική του, προσφέροντας μια οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα στους διαφορετικούς χώρους της. Η εξωτερική βεράντα δίπλα στο δρόμο είναι η είσοδος σε μια καταπράσινη και μοντέρνα αυλή, σύνδεση μεταξύ εσωτερικού, εξωτερικού και φύσης. Η ιδιωτική και εκλεπτυσμένη αισθητική υλοποιήθηκε με τη χρήση φυσικών στοιχείων όπως ξύλο, πέτρες, σίδερο και υφάσματα. Το σύστημα οροφής Lamella με αμυδρό φωτισμό και τα ξύλινα πλέγματα μελετήθηκαν προσεκτικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η εναρμόνιση του εσωτερικού σχεδιασμού και να δημιουργηθούν τα διαφορετικά περιβάλλοντα.

Όνομα έργου : Osaka , Όνομα σχεδιαστών : Ariel Chemi, Όνομα πελάτη : Osaka.

Osaka  Εστιατόριο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.