Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κουνιστή Καρέκλα

xifix2base rocking-chair-one

Κουνιστή Καρέκλα Ο σχεδιασμός της κουνιστής καρέκλας βασίζεται στο απαιτούμενο ελάχιστο της φυσικής και του υλικού - πραγματοποιείται από έναν ατελείωτο σωλήνα. Η σταθερότητα επιτυγχάνεται με τη μορφή βρόχου. Δεν απαιτούνται περαιτέρω κατασκευές και συνδέσεις. Η καρέκλα δεν έχει γωνίες μόνο καμπύλες - αρμονικές καμπύλες. Είναι μια λεπτή και άνετη κουνιστή καρέκλα - χωρίς στολίδια και πρόσθετες κατασκευές. Προορίζεται για χώρους χαλάρωσης, όπως σαλόνια. Η ελαχιστοποιημένη κατασκευή ενός σωλήνα είναι άμεσα ορατή.

Όνομα έργου : xifix2base rocking-chair-one, Όνομα σχεδιαστών : Juergen Josef Goetzmann, Όνομα πελάτη : Creativbuero.

xifix2base rocking-chair-one Κουνιστή Καρέκλα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.