Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σύστημα Εξοικονόμησης Νερού

Gris

Σύστημα Εξοικονόμησης Νερού Η μείωση των υδάτινων πόρων είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα σήμερα. Είναι τρελό που χρησιμοποιούμε ακόμα πόσιμο νερό για να ξεπλύνουμε την τουαλέτα! Το Gris είναι ένα απίστευτα οικονομικό σύστημα εξοικονόμησης νερού που μπορεί να συλλέξει όλο το νερό που χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια του ντους. Μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε αυτό το συλλεχθέν γκρίζο νερό για να ξεπλύνετε την τουαλέτα, να καθαρίσετε το σπίτι και για ορισμένες δραστηριότητες πλύσης. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξοικονομήσετε τουλάχιστον 72 λίτρα νερό / άτομο / ημέρα σε ένα μέσο νοικοκυριό, πράγμα που σημαίνει τουλάχιστον 3,5 δισεκατομμύρια λίτρα εξοικονόμηση νερού την ημέρα σε μια τέτοια 50 εκατομμύρια κατοικημένη χώρα όπως η Κολομβία.

Όνομα έργου : Gris, Όνομα σχεδιαστών : Carlos Alberto Vasquez, Όνομα πελάτη : IgenDesign.

Gris Σύστημα Εξοικονόμησης Νερού

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.